Tuotteet saat

TOIMITUSEHDOT

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa 24%. Veroerittely näkyy sähköpostitse/postitse lähetettävässä tilausvahvistuksessa.

Maksutavat

Ennakkomaksun valitessasi maksat tuotteet ennakkoon. Maksa tilauksen kokonaishinta tilille: Tmi Signatuuri FI44 4726 0010 0588 60. Kun maksu näkyy tilillämme, tuote lähtee tilauslomakkeella ilmoitettuun osoitteeseen. Jos ennakkomaksulla tilattua tuotetta ei ole maksettu 7 päivän kuluessa tilauksen jättämisestä, katsomme tilauksen peruuntuneeksi. Voimme myös toimittaa tilauksen postiennakolla, jolloin se maksetaan postiin tilausta noudettaessa. Yritysasiakkaat voivat valita maksutavaksi myös laskun.

Toimitusmaksu

Pakkaus- ja toimituskulumme määräytyvät valitun toimitustavan mukaisesti ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan.Postin voimassa olevat postimaksut näet osoitteesta http://www.posti.fi ja Matkahuollon voimassa olevat hinnat osoitteesta http://www.matkahuolto.fi

Jos valitset toimitustavaksi postiennakon, veloitamme pakkaus- ja toimituskulujen lisäksi kulloinkin voimassa olevan postiennakkolisän. Postiennakkolla maksat tuotteet noutaessasi ne postista. Toimitamme tilauksia myös ulkomaille. Jos haluat tilata, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, laskemme toimituskulut tilauskohtaisesti ja saat meiltä IBAN tilinumeron.

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet valitsemallasi tavalla mahdollisimman pian. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen ja jättää vioittuneen tuotteen ns. asiakaspalautuksena postiin. Postimaksua ei sinun tällöin tarvitse maksaa. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

Kaikki huomautukset tuotteisiin tai palveluihin liittyen tulee tehdä: Tmi Signatuuri, Viitapohjantie 533, 34240 Kämmenniemi, puh. 044-722 9480 iltaisin tai e-mail anne.koskinen@signatuuri.fi